گرفتن ویزای آلمان دشواری های خاص خود را دارد. حال به این دشواری ها دغدغه گرفتن ویزای الحاق به همسر آلمان را نیز باید اضافه کرد. اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان برای افراد متاهلی که قصد مهاجرت خانوادگی به آلمان را دارند ضروریست. اما تمامی ویزاهای کشور آلمان همراه با اجازه اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان را ندارند. حال این سوال به ذهن خطور می کند که چه کسی می تواند ویزای پیوست به همسرآلمان را دریافت کند؟. برای پاسخ به این سوال در ابتدا باید گفت که تنها افرادی موفق به اخذ ویزای همراه آلمان برای خانواده خود می شوند که تمامی مراحل اخذ ویزای آلمان را به صورت رسمی و قانونی پشت سر گذاشته باشند. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات کامل ویزای الحاق به همسر آلمان 2023 را به شما ارائه دهیم. پس پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از لیست شرایط پیوست به همسر در آلمان با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
در ابتدا نیاز است تا با انواع ویزای کشور آلمان آشنا شویم. کشور آلمان جزو کشورهای مهاجرپذیر محسوب نمی شود ولی از این موضوع نمی شود نتیجه گرفت که به صورت کلی مهاجر قبول نمی کند. به نسبت کشورهایی مانند اتریش، کانادا، استرالیا، نیوزلند و انگلیس این کشور شرایط سخت تری را برای مهاجرت در نظر گرفته است و هر شخصی را به راحتی به عنوان مهاجر به کشور آلمان نمی پذیرد. با این حال ویزاهایی مانند ویزای کاری برای افراد متخصص و ویزای دانشجویی برای افراد مستعد را با توجه به سیاست های مهاجرتی خود راحت تر از ویزای سرمایه گذاری و توریستی اعطا می کند. در ادامه انواع ویزای آلمان را به اختصار معرفی خواهیم کرد.
کشور آلمان برای افراد جوان که دارای رزومه تحصیلی خوب و مدرک زبان در حد B2 آلمانی هستند امکان تحصیل رایگان را در نظر گرفته است. عمده ظرفیت این ویزا به افراد مشغول به تحصیل و یا متقاضی تحصیل در رشته های مهندسی اعطا می شود و این موضوع به دلیل نیاز مبرم کشور آلمان به نیروی کار متخصص در زمینه های فنی و صنعتی می باشد. البته افرادی که قصد تحصیل در سایر رشته ها و به زبان انگلیسی را دارند نیز می توانند با هزینه شخصی از دانشگاه های غیر دولتی و بین المللی این کشور پذیرش گرفته و پس از اخذ ویزا مشغول به تحصیل شوند. کافیست شرایط اولیه اخذ ویزای تحصیلی را داشته و تمکن مالی لازم برای تحصیل و زندگی در کشور آلمان را اثبات نمایید.
کشور آلمان برای متقاضیان متخصص کار در این کشور دو نوع ویزا را در نظر گرفته است. ویزای جستجوی کار آلمان برای اشخاصی صادر می شود که مهارت و تخصص و سابقه کار لازم را در یکی از مشاغل مورد نیاز کشور آلمان داشته و همچنین شرایط سنی و تمکن مالی لازم را جهت زندگی به مدت 1 سال در این کشور داشته باشند. این نوع ویزا به منظور جستجوی کار در کشور آلمان به متقاضی داده می شود و متقاضی با داشتن آن اجازه دارد به مدت 6 ماه در کشور آلمان به جستجوی کار بپردازد و در صورت توافق با یک کارفرما، پیشنهاد کاری یا جاب آفر دریافت نموده و ویزای آنها به ویزای کار آلمان تغییر کند. ویزای کار کشور آلمان بلند مدت است و هر ساله امکان تمدید دارد. روش دیگر گرفتن ویزای کار آلمان از طریق جاب آفر است. به این صورت که متقاضی شخصاً از کشور مبدا با یک کارفرما در کشور آلمان مکاتبه کرده و در صورت جلب رضایت وی از آن شرکت پیشنهاد کاری یا جاب آفر آلمان را دریافت نماید.
البته می بایست در نظر داشته باشید که عمده مشاغل در کشور آلمان نیازمند داشتن دانش زبان آلمانی در حد مکالمه و خواندن و نوشتن می باشند و شانس پیدا کردن کار در آلمان با مدرک زبان انگلیسی بسیار محدود است. پس از موفقیت در گرفتن جاب آفر متقاضی می بایست پس از گرفتن وقت سفارت آلمان با مراجعه به سفارت کشور آلمان در تهران و ارائه مدارک لازم اقدام به گرفتن ویزای آلمان نماید.
کشور آلمان با توجه به صنعتی و متمکن بودنش کشور سرمایه گذار پذیری محسوب نمی شود و شرایط سختی را به نسبت کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، کانادا و استرالیا برای متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور در نظر گرفته است. بهترین روش سرمایه گذاری در آلمان ثبت شرکت یا تاسیس نمایندگی شرکت در آلمان می باشد که به نسبت سرمایه نسبتاً زیاد و شرایط دشواری را دارد.
افرادی که قصد گشت و گذار در کشور آلمان و سپری کردن تعطیلات در این کشور را دارند می توانند با اثبات تمکن مالی لازم به همراه بلیط پرواز رفت و برگشت و بیمه مسافرتی و همچنین رزرو محل اسکان در طول مدت اقامت توریستی در این کشور ویزای توریستی آلمان را درخواست نماید. افسر سفارت در زمان مصاحبه تلاش می کند تا از قطعیت بازگشت توریست ها به کشور مبدا پس از اتمام مهلت ویزا اطمینان حاصل کند وگرنه درخواست ویزای فرد رد یا به اصطلاح ریجکت خواهد شد. در ادامه به نوع دیگر ویزای آلمان که ویزای الحاق به همسر آلمان است خواهیم پرداخت.
خیلی از افراد تفاوت ویزای کشور آلمان و ویزای پیوست به همسر آلمان را نمی دانند. آنها گمان می کنند با گرفتن ویزای آلمان می توانند خانواده خود را بدون داشتن شرایط دیگر و یا طی مراحل اضافی با خود به کشور آلمان ببرند و مهاجرت خانوادگی به آلمان داشته باشند ولی در واقعیت اینطور نیست. هر شخصی که با ویزای تحصیلی آلمان، ویزای کاری آلمان، ویزای سرمایه گذاری آلمان و سایر ویزاهای آلمان اقامت این کشور را اخذ نماید می بایست برای بردن همسر خود به کشور آلمان درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان را به سفارت این کشور ارائه دهد.
از آنجایی که شرایط اخذ ویزای پیوست به همسر در آلمان برای هر نوع ویزاهای ذکر شده متفاوت است، می بایست از شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه آلمان اطلاع داشته باشید. به این شرایط و مدارک در عنوان بعدی این مقاله اشاره خواهد شد.
برای مهاجرت به آلمان می بایست ویزای این کشور را اخذ نمایید. یکی از روش هایی که همسر متقاضی اقامت آلمان نیز بتواند به این کشور مهاجرت نماید دریافت ویزای پیوست به همسر آلمان می باشد. شرایط اخذ ویزای پیوست به همسر در آلمان عبارتند از:
شرایطی که ذکر شد برای فرد دارنده اقامت آلمان بود، اما همسر فرد دارنده اقامت آلمان در ایران می بایست شرایط زیر را برای اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان داشته باشد:
توجه داشته باشید که اگر فرد دارنده اقامت آلمان دارای چند همسر باشد، تنها می تواند برای یک همسر خود درخواست ویزای پیوست به آلمان را ارائه دهد، چرا که چند همسری در آلمان رسمیت ندارد. همسر دیگر وی برای مهاجرت به آلمان می تواند از روش مهاجرتی دیگری مانند تحصیل، کار، و یا سرمایه گذاری به کشور آلمان مهاجرت نموده و به همسر خود بپیوندد.
همانطور که ذکر شد، تنها همسر قانونی فرد دارنده اقامت کشور آلمان به همراه فرزندانش می تواند به وی در آلمان ملحق شود. همسر دارنده اقامت آلمان می تواند همانند همسر خود اقامت بلند مدت آلمان را اخذ نماید. به این منظور وی می بایست اقامت خود را بعد از اتمام مهلت قانونی تمدید نماید تا زمانی که به اقامت دائم و پاسپورت کشور آلمان منتهی شود.
مسلماً هر شخصی که قصد گرفتن ویزای آلمان را داشته باشد خودش می تواند مراحل گرفتن ویزا و اقامت کشور آلمان را انجام دهد ولی اگر به هر دلیلی از یک قانون یا شرط اخذ ویزا اطلاع نداشته باشد ممکن است به از دست رفتن شانس اخذ اقامت آلمان و رد درخواست ویزای کشور آلمان منجر شود. لذا گرفتن وکیل مهاجرتی و مشورت با یک متخصص در امر مهاجرت می تواند گزینه خوبی باشد. فرد متخصص در این زمینه بدون شک از فوت و فن ها و رازهای پنهان بیشتری به نسبت شخص عادی برای افزایش شانس اخذ ویزای کشور آلمان مطلع است. در این زمینه می بایست توجه داشته باشید که وکیلی را برای مشورت انتخاب کنید که از شرایط اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان مطلع بوده و ترجیحاً در این زمینه رزومه و نمونه کار موفق داشته باشد.
فرد دارنده ویزای پیوست به همسر آلمان به صورت خودکار کارت آبی یا بلوکارت اروپا را اخذ می نماید. لذا می تواند در این کشور مشغول به کار شده و یا ادامه تحصیل دهد. البته برای کار در آلمان فرد متقاضی می بایست شرایط ویژه ای داشته باشد تا بتواند با رقبای آلمانی خود برای تصدی جایگاه شغلی رقابت کند. شرایطی از جمله مدرک تحصیلی، آشنایی با زبان آلمانی در حد مکالمه روان و خواندن و نوشتن، تخصص کافی در زمینه شغلی و اطلاعات به روز در حیطه شغلی.
بی شک همانند سایر ویزا های کشور آلمان، اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان نیز مستلزم پرداخت هزینه است. در ابتدای کار نیاز است مبلغ 75 یورو را برای رزرو مصاحبه پرداخت نمایید. سپس برای گرفتن پاسخ درخواست ویزا نیز باید 75 یورو دیگر به سفارت این کشور پرداخت کنید. این مبلغ برای کودکان زیر 18 سال نفری 37 یورو تعیین شده است. هزینه درخواست ویزای آلمان نیز با توجه به سن متقاضی متفاوت است و در ابتدای کار توسط سفارت آلمان در ایران به متقاضی اعلام و از وی دریافت می گردد. توجه داشته باشید که قبل از پرداخت این هزینه ها نیاز است مدارک مورد نیاز اخذ ویزای آلمان را به سفارت این کشور در ایران تحویل داده باشید.
سفارت کشور آلمان در مدت زمانی در حدود یک ماه به درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان ترتیب اثر می دهد. اگر در شرایط ویژه ای بنا به ایجاد مشکل در پروسه اخذ ویزا ممکن است این زمان بیشتر از یک ماه نیز به طول بیانجامد. شلوغی سفارت آلمان در ایران و حجم بالای پرونده های جاری این سفارت نیز دلیل دیگری برای طول کشیدن زمان گرفتن جواب درخواست ویزای کشور آلمان است.
اما آیا ویزای پیوست به آلمان تنها یکی است و به عنوان مثال برای پیوست نامزد، همسر، و فرزندان زیر 18 سال به فرد دارنده اقامت آلمان تنها یک نوع ویزا نیاز است؟ پاسخ به این سوال منفی است، چرا که ویزایی که به نام ویزای الحاق به خانواده آلمان نیز شناخته می شود انواع مختلفی دارد که هر فرد بسته به شرایطش می بایست یکی از آنها را انتخاب نموده و برای گرفتن آن به سفارت آلمان درخواست ارائه دهد. همچنین فرد دارنده اقامت آلمان به صرف ارائه درخواست برای الحاق همسر و فرزندانش به خود در کشور آلمان موفق به اخذ این ویزا نمی شود و می بایست شرایط خاصی از جمله تمکن مالی لازم برای تامین هزینه های خانواده و همچنین امکان اثبات توانایی گذران زندگی به دولت آلمان را داشته باشد. این کار به این دلیل انجام می شود که هزینه های اضافی به کشور آلمان بابت تامین هزینه زندگی خانوارهای مهاجر به این کشور تحمیل نشود. طبیعی است که خانواده فرد دارنده اقامت کشور آلمان به محض ورود به این کشور مقیم آلمان محسوب شده و اقامت کشور آلمان را (هر چند به صورت موقت و مدت دار) دریافت خواهند نمود. در ادامه به انواع ویزای پیوست به خانواده آلمان اشاره خواهیم نمود و شرایط هر یک را به تفکیک شرح خواهیم داد.
کشور آلمان جزو کشورهایی است که تقریباً به سختی به خارجی ها اقامت و ویزا می دهد. این سخت گیری ها به دلیل افزایش موج پناهجویانی است که در ابتدا با یک نوع ویزا وارد این کشور شده و و با نزدیک شدن به اتمام مهلت قانونی اقامت در این کشور هر یک به هر دلیلی درخواست پناهندگی به کشور آلمان داده اند و باعث تحمیل هزینه های اضافی به این کشور اروپایی جهان اولی شده اند. در ادامه شرایط خاص اخذ هر یک از ویزاهای ذکر شده در بخش قبلی این مقاله را شرح خواهیم داد.
هر ویزایی شرایط خاص خود را داراست. ویزای پیوست به خانواده نیز تحت شرایط خاصی به فرد متقاضی داده می شود. این شرایط برای فرد دارنده اقامت آلمان و همسر وی که در ایران اقامت دارد با هم تفاوت هایی دارد. در ادامه دو شرط اصلی دریافت ویزای پیوست به خانواده آلمان را ذکر نموده ایم:
بردن کودکان به آلمان نیز شرایط خاص خود را دارد. کودکان نیز همانند همسر فرد دارنده اقامت کشور آلمان می توانند به پدر یا مادر خود در کشور آلمان بپیوندند. در ادامه به شرایط گرفتن ویزای پیوست به خانواده آلمان برای کودکان اشاره کرده ایم:
شرایط گرفتن ویزای پیوست به همسر آلمان و ویزای پیوست به خانواده در آلمان با هم شباهت هایی دارد که در این قسمت به آنها اشاره خواهیم کرد. شرایطی شامل:
با داشتن و ارائه مدارک ذکر شده می توانید جواب درخواست ویزای پیوست به همسر آلمان را دریافت نمایید. این جواب را می توانید با مراجعه به سفارت آلمان در ایران و بعد از تحویل مدارک لازمه ذکر شده از آنها بگیرید. مجدداً ذکر می کنیم کهخ تمامی مدارک لازم می بایست به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه رسمی شده باشد تا مورد قبول واقع شود. به همراه داشتن گواهی تمکن مالی نیز دقت شود، زیرا که اهمیت بسیاری برای سفارت آلمان دارد.
همانطور که پیش تر نیز ذکر شد، برای گرفتن هر نوع ویزایی از کشور آلمان می بایست مدارک و شرایط خاصی داشته باشید. در این قسمت از مقاله به مدارک لازم برای گرفتن ویزای پیوست به همسر آلمان اشاره کرده ایم. مدارک و شرایط لازم برای این ویزا عبارتند از:
با ارائه مدارک فوق می توانید آماده گرفتن ویزای پیوست به همسر کشور آلمان باشید. پیشنهاد می شود در ارائه دقیق و مکفی مدارک لازمه دقت کافی را داشته باشید.
تا اینجای این مقاله به این سوال که چه کسی می تواند ویزای پیوست به همسرآلمان را دریافت کند؟ پاسخ دادیم. ارائه مدارک لازم و دقت در زمان های اعلام شده از سوی سفارت و به طور کلی رعایت قوانین اعلامی از سوی سفارت جهت سهولت در دریافت ویزای آلمان و مهاجرت به کشور آلمان ضرورت بالایی دارد. شما می توانید مدارک لازم برای دریافت ویزای آلمان را به صورت مجازی و از طریق سایت سفارت آلمان در ایران نیز ارائه دهید. پیشنهاد می کنیم همسر ساکن آلمان را به طور مرتب در جریان جزئیات پرونده و مدارک تحویل داده شده با سفارت و روند درخواست ویزای پیوست به همسر کشور آلمان قرار دهید تا وی نیز بتواند همزمان با همسر ساکن ایران مدارک لازم را به کشور آلمان ارائه دهد.
مدارک ارائه شده می بایست به یکی از زبان های انگلیسی و یا آلمانی ترجمه رسمی شده باشد. همچنین در هنگام مصاحبه می بایست تمامی هزینه های لازم جهت اخذ ویزا و مصاحبه و … به سفارت آلمان در ایران پرداخت گردد. لازم است که مدارک لازم را نیز به همراه خود به سفارت ببرید. مدارک می بایست کامل بوده و هیچ گونه نقص و یا مغایرتی با استاندارهای سفارت آلمان نداشته باشد.
اما نوع دیگری از ویزای خانوادگی آلمان، ویزای پیوست به فرزند در آلمان است. فرض کنید فرزند زیر 18 سال خانواده ای به جهت تحصیل به کشور آلمان مهاجرت نموده است و پس از مدتی بنا به دلایلی مانند تنهایی یا بیماری نیاز به حضور والدین خود را احساس می کند. در این شرایط والدین کودک می توانند با ارائه درخواست ویزای پیوست به فرزند آلمان و پس از طی پروسه لازم به کشور آلمان مهاجرت کرده و به فرزندشان در این کشور بپیوندند.
البته لازمه گرفتن ویزای آلمان برای والدین این است که اثبات نمایند تمکن مالی لازم و همچنین صلاحیت لازم برای سرپرستی از کودک را دارا می باشند. البته در نظر داشته باشید که درخواست ویزای پیوست به فرزند در کشور آلمان تنها برای فرزندانی قابل درخواست است که اقامت رسمی کشور آلمان را داشته باشند و به صورت قاچاقی و غیر قانونی وارد کشور آلمان نشده باشند.
مورد خاصی نیز در مورد این ویزا وجود دارد و آن امکان گرفتن ویزای پیوست به فرزند برای فرزندان بالای 18 سال است. به این صورت که فرزند بالای 18 سال که مقیم رسمی کشور آلمان است می بایست اثبات کند که والدینش ناتوان بوده و توانایی مراقبت از خود را ندارند و شخصی در ایران نیست که بتواند به خوبی از آنها مراقبت نماید که بعد از این درخواست و بررسی صحت ادعای فرزند و همچنین بررسی مدارک لازم کشور آلمان تصمیم به رد یا قبول درخواست اقامت والدین در کشور آلمان می نماید. لازم به ذکر است که گرفتن این نوع از اقامت نیز مستلزم طی پروسه لازم برای گرفتن جواب درخواست ویزاست.
گرفتن ویزای آلمان برای والدین شرایط خاصی دارد و نیازمند ارائه مدارک خاص خود به سفارت آلمان در تهران است. همانطور که اشاره شد، والدین ساکن در کشور آلمان نیز می توانند برای فرزندانشان در ایران درخواست ویزای آلمان جهت اخذ اقامت این کشور را داشته باشند تا بتوانند در صورت اثبات داشتن شرایط لازم در کنار هم زندگی کنند. البته مدت زمان گرفتن این ویزا با توجه به پیچیدگی هایش ممکن است زمان بر باشد.
پروسه اخذ ویزای پیوست به والیدن در آلمان با توجه به سن و سال کودک و همچنین شرایطش متفاوت است. به عنوان مثال، اگر فرزند شما خردسال باشد پروسه اخذ ویزا زمان بر تر و دشوار تر است و هر چقدر سن فرزند بیشتر باشد مدت زمان مورد نیاز برای رسیدگی به درخواست ویزا و همچنین پیچیدگی های آن کمتر خواهد بود. ذکر این نکته لازم است که فرزند شما در صورت تاهل و داشتن همسر از درخواست این ویزا محروم است و شانس و اجازه درخواست ویزای پیوست به والدین در کشور آلمان را نخواهد داشت.
فرزند پس از اثبات داشتن شرایط لازم و طی پروسه اخذ ویزا می تواند به والیدنش در کشور آلمان بپیوندد. به شرطی که شرایط زیر را دارا باشد. اگر به هر دلیلی موفق به اخذ ویزای پیوست به والیدن در کشور آلمان برای فرزنتان نشدید نگران نباشید، چرا که فرزند شما از طرق دیگری نیز می تواند به شما در کشور آلمان بپیوندد. روش هایی مانند:
ویزاهای ذکر شده پیچیدگی های ویزای پیوست به خانواده در آلمان را ندارند و همچنین الزام سکونت والدین در کشور آلمان و یا ارائه درخواست یا تحویل مدارک توسط والیدن به سفارت را ندارند.
نکته ای که در مورد ویزای پیوست به همسر در آلمان فراموش شد این است که اگر والدین هر دو در کشور آلمان سکونت داشته باشند شانس گرفتن ویزا بیشتر است و پیچیدگی های کمتری دارد اما اگر به هر دلیلی یکی از والیدن در کشور آلمان و آن یکی در جای دیگری زندگی می کند گرفتن ویزا برای فرزند یا فرزندان نیازمند داشتن حق حضانت خواهد بود. در این شرایط، آن والدی که ساکن آلمان نیست به والد ساکن آلمان اجازه می دهد تا فرزند یا فرزندانش را به کشور آلمان ببرد تا بتواند از آنها سرپرستی نماید.
بسیار شنیده اید که به عنوان مثال فردی از اقوام شخصی مانند دایی، خاله، عمو، … ساکن کشوری بوده و با ارسال دعوتنامه برای اقوام درجه یک خود آنها را به کشوری که در آن سکونت دارد و مقیم آن است برده است. شاید برای شما نیز سوال باشد که آیا می توان با گرفتن دعوتنامه از اقوام اقامت کشور آلمان را نیز بدست آورد و به این کشور مهاجرت نمود یا خیر. در پاسخ به این سوال باید گفت که اگر برادر یا خواهر شما ساکن کشور آلمان بوده و اقامت قانونی این کشور را داشته باشد امکان استفاده از ویزای پیوست به خانواده در آلمان وجود خواهد داشت. در این شرایط می بایست برادر یا خواهر شما که ساکن آلمان است برای شما دعوتنامه ارسال کرده و هر دو نفر مراحل اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان را طی نمایید. حتی در شرایطی امکان درخواست ویزا و ارسال دعوتنامه از طریق عمو، عمه، خاله و … حتی تا سطح خواهر زاده، برادر زاده و پدر بزرگ و مادر بزرگ نیز برای فرد ساکن ایران جهت مهاجرت قانونی به آلمان وجود دارد.
البته به همین راحتی ها کشور آلمان به این افراد اقامت اعطا نمی کند و شرایط اضافی و خاص دیگری را بر حسب مورد به سایر شرایط عادی لازم اضافه خواهد نمود تا از درست بودن پروسه مهاجرت فرد اطمینان حاصل نماید.
اگر به هر دلیلی بتوانید از طرق ذکر شده به کشور آلمان مهاجرت نمایید و اقامت این کشور را اخذ نمایید و در صورتی که سن شما بیشتر از 18 سال باشد، طبق قوانین آلمان همانند سایر افراد آلمانی اجازه کار در این کشور را خواهید داشت. این نکته با توجه به نرخ پایین بیکاری در این کشور و همچنین نیاز دائم و روز افزون کشور آلمان به نیروی کار خارجی می تواند خبرخوبی برای افراد تازه مهاجرت کرده به کشور آلمان باشد.
جهت گرفتن وقت سفارت برای اخذ ویزای الحاق به همسر آلمان و به طور کلی ویزای پیوست به خانواده کشور آلمان می بایست در ابتدا از سفارت این کشور در ایران وقت سفارت بگیرید تا بتوانید پس از انجام مصاحبه و ارائه مدارک لازم اقامت کشور آلمان را بدست بیاورید. گرفتن وقت سفارت آلمان به صورت اینترنتی و آنلاین قابل انجام است و در این مورد لازم است از مراجعه حضوری به سفارت آلمان در تهران بدون داشتن وقت مصاحبه خودداری نمایید. همچنین می توانید گرفتن وقت سفارت آلمان را به موسسات مهاجرتی نیز بسپارید، چرا که با توجه به محدودیت تعداد مراجعین به صورت روزانه وقت های سفارت سریعاً پر می شوند و اگر در هنگام باز شدن زمان انتخاب تایم مصاحبه آنلاین نباشید امکان رزرو وقت سفارت را نخواهید داشت.
ویزای پیوست به خانواده در کشور آلمان انواع مختلفی دارد که البته مدارک و شرایط لازم برای آنها تقریباً با یکدیگر مشابهت دارد. مدت زمان دریافت جواب درخواست ویزای آلمان نیز معمولاً 1 ماه می باشد. البته در مواردی مانند شلوغی سفارت به دلیل حجم بالای پرونده های جاری ممکن است این زمان بیشتر نیز باشد.
همچنین ارائه دقیق مدرک خواسته شده توسط سفارت بدون کم و کاست از اهمیت بالایی جهت موفقیت در گرفتن ویزای پیوست به همسر آلمان برخوردار است. پس به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید و آن را بیشتر جدی بگیرید.
افرادی که قصد زندگی در کنار والدین و یا فرزند خود در کشور آلمان را دارند می بایست درخواست ویزای پیوست را داشته باشند.
ترجمه رسمی مدارک لازم به یکی از زبان های آلمانی یا انگلیسی یکی از شروط لازم جهت اخذ این نوع ویزاست.
مبلغ 75 یورو برای هر فرد بالای 18 سال و نصف آن برای هر فرد زیر 18 سال.
گروه مهاجرتي دياكو با بيش از ١٠ سال سابقه درخشان در زمينه انواع مهاجرت هاي قانوني به كشور آلمان و با بيش از ١٠٠٠ پرونده موفق اعم از ويزاي تحصيلي، ويزاي آوسبيلدونگ، ويزاي ثبت شركت، ويزاي كاری(جاب سيكر و جاب آفر)، پیوست به خانواده، خرید ملک و سرمایه گذاری فعال میباشد.
این شرکت دارای ۲ شعبه فعال در ۲ شهر تهران و کرج می باشد .
گروه مهاجرتی دیاکو مفتخر به همکاری بصورت مستقیم با بیش از ۹ شرکت مهاجرتی و ۲۳ آژانس مسافرتی در سراسر ایران می باشد.
گروه مهاجرتی دیاکو با کادری مجرب متشکل از پزشکان، پرستاران، مهندسین ساکن آلمان اماده ارائه خدمات تخصصی و ویژه به ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا می باشد.
دفتر کرج: کرج آرادگان، چهارراه طالقانی، برج یادمان
دفتر تهران: تهران جردن، مهراد، بن بس زاور