شرایط مهاجرت پرستاران به آلمان همواره یکی از دغدغه های افراد شاغل و تحصیل کرده در حوزه پرستاری و مراقبت از بیمار می باشد. ما نیز در این مقاله تلاشمان بر این بوده است که بتوانیم تمامی سوالات و دغدغه های شما عزیزان را در مورد شرایط ویزای کار آلمان برای پرستاران در سال 2023، مزایا و محدودیتهای ویزای کار آلمان برای پرستاران و همچنین شرایط بیمه بیکاری، مالیات بر درآمد و بازنشستگی در آلمان برطرف نماییم. پس با ما تا انتهای این مقاله جذاب همراه باشید.
همانطور که می دانید، یکی از روش های مهاجرت پرستاران به آلمان شرکت در دوره آوسبیلدونگ پرستاری آلمان می باشد که پس از 18 ماه مجدداً امکان ورود به بازار کار آلمان را برای پرستاران ایرانی فراهم نموده است. این روش در نهایت و پس از گذراندن دوره آموزش پرستاران در آلمان منجر به اخذ ویزای کار آلمان برای پرستاران خواهد شد. البته این تنها روش مهاجرت برای پرستاران به کشور آلمان نیست و سه روش دیگر نیز برای این قشر زحمتکش و محبوب جامعه وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
پرستاران از دو طریق می توانند ویزای کار آلمان در زمینه پرستاری را اخذ نمایند.
روش اول: اخذ ویزای جاب آفر آلمان
برای اخذ ویزای کار آلمان از طریق دعوتنامه یا به عبارت دیگر ویزای جاب آفر آلمان می بایست در ابتدا با کارفرمایی در کشور آلمان مکاتبه داشته باشید و پس از تایید در مصاحبه از وی جاب آفر و قرارداد کار دریافت نمایید. گرفتن این نوع ویزا نیازمند داشتن تحصیلات دانشگاهی، رزومه شغلی و دانش زبان آلمانی (یا انگلیسی) می باشد. دارنده ویزای کار آلمان از طریق جاب آفر می تواند تحت شرایطی بلوکارت آلمان را نیز دریافت نماید. لازم به ذکر است که میزان حقوق دریافتی پرستار شاغل در آلمان وجه تمایز بین ویزای کاری عادی و بلوکارت آلمان خواهد بود.
میزان درآمد ناخالص سالیانه پرستار برای اخذ بلوکارت آلمان حداقل 43992 یورو تعیین شده است. این درآمد برای سایر رشته ها حداقل 56400 یورو تعیین شده است. در غیر این صورت به فرد ویزای کار آلمان از نوع عادی اعطا خواهد شد.
یکی از شرایط اخذ اقامت دائم برای دارندگان ویزای کار آلمان داشتن مدرک زبان آلمانی است و در همین راستا دارندگان مدرک زبان آلمانی با سطح B1، 21ماه و سطح A2، 33ماه می بایست برای گرفتن اقامت دائم آلمان انتظار بکشند. البته این انتظار در مقایسه با زمان انتظار 5 ساله برای دارندگان ویزای کار عادی آلمان برای اخذ اقامت دائم زمان به نسبت کمی محسوب می شود.
نوع دوم: ویزای جستجوی کار آلمان
اما نوع دیگری از ویزای آلمان وجود دارد که برای گرفتن آن نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی یا جاب آفر از کارفرمای آلمان نیست. به این صورت که به متقاضی این نوع ویزا پس از گرفتن تاییدیه های لازم اقامت 6 ماهه آلمان جهت جستجوی کار در این کشور اعطا می گردد. این نوع از ویزا، ویزای جاب سیکر آلمان یا ویزای جستجوی کار آلمان نام دارد. لازم به ذکر است که عمده مشاغل در کشور آلمان نیازمند دانش آلمانی است و شما حتی برای پیدا کردن کار در این کشور و تعامل با شهروندان آلمانی نیز بیشتر به زبان آلمانی نیازمند خواهید بود و زبان انگلیسی در این زمینه خیلی به کارتان نخواهد آمد. پس اگر قصد گرفتن ویزای جستجوی کار کشور آلمان را دارید بهتر است زبان آلمانی خود را تقویت کنید.
سوال دیگری که پیش می آید این است که بازار کار پرستاری در آلمان چطور است و شرایط استخدام پرستار در آلمان چیست؟ در پاسخ به این سوال می بایست اشاره کنیم که با توجه به روند رو به رشد پیری و کهنسالی در کشور آلمان به طبع هم نیروی کار جوان در کشور آلمان کم شده و هم جمعیت میانسال و کهنسال آلمان به نگهداری و پرستاری بیشتری نیاز دارند. در نتیجه بازار کار پرستاری در آلمان مطلوب بوده و به همین دلیل است که هرساله کشور آلمان پذیرای تعداد قابل توجهی از پرستاران مجرب دانش آموخته و حتی داوطلبان کارآموزی پرستاری از طریق دوره های آوسبیلدونگ می باشد. البته شیوع بیماری کرونا بر میزان استخدام پرستار خارجی در کشور آلمان تاثیر منفی گذاشته بود که با بهتر شدن شرایط، این مشکل در حال حاضر رفع شده است.
همانطور که پیشتر ذکر شد، یکی از روش های اخذ اقامت کاری آلمان برای پرستاران، شرکت در دوره های آوسبیلدونگ پرستاری است. شرکت در این دوره برای افراد آلمانی و غیر آلمانی ممکن بوده و به نوعی کارآموزی پرستاری محسوب می شود. شرکت کنندگان در این دوره های عملی علاوه بر تحصیل در رشته پرستاری و تضمین اشتغال پس از اتمام موفق دوره، در حین دوره نیز حقوق دریافت می کنند که این شرایط در کنار هم دوره های آوسبیلدونگ را برای ایرانیان بسیار جذاب و پر طرفدار نموده است.
این دوره علاوه بر تحصیل، شامل دوره عملی کمک پرستاری در مراکز درمانی آلمان نیز می شود که برای آشنایی با شرایط کار پرستاری در آلمان مفید و ضروری به نظر می رسد.
دوره آوسبیلدونگ پرستاری یا به عبارتی دوره کارآموزی پرستاری در آلمان دارای شرایط اولیه جهت احراز می باشد. این شرایط شامل داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم، تسلط به زبان آلمانی در سطحB1، حداقل سن 18 سال و حداکثر سن 45 سال (بهتر است متقاضی سن زیر 35 سال داشته باشد تا شانس پذیرش وی در دوره های آورسبیلدونگ پرستاری بیشتر شود.) و مقداری تمکن مالی برای افراد متاهل جهت اطمینان از توانایی در تامین هزینه های زندگی مشترک در کشور آلمان می باشد.
اگر به زبان آلمانی تسلط ندارید و تابحال برای فراگیری این زبان و اخذ مدرک زبان آلمانی اقدام نکرده اید می توانید ابتدا زبان آلمانی را در یکی از کشورهای نزدیک به آلمان مانند مجارستان فرا بگیرید و سپس برای شرکت در دوره آوسبیلدونگ پرستاری در کشور آلمان درخواست دهید. دوره زبان آلمانی در مجارستان به دلیل هزینه کم به نسبت کشورهای طراز اول اروپایی و همچنین همجواری با کشور آلمان گزینه مطلوبی برای فراگیری زبان آلمانی در اروپا به نظر می رسد.
اگر جهت یادگیری زبان آلمانی قصد دوری از ایران را ندارید می توانید دوره زبان آلمانی در ارمنستان و دوره زبان آلمانی در ترکیه را با هزینه کم امتحان کنید.
هر چقدر وقت مصاحبه سفارت آلمان برای شما سرعتر تعیین شود به همان میزان فرآیند اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان برای شما سریعتر خواهد بود. در جدولی که در قسمت وقت سفارت آلمان در ادامه مقاله رسم شده می توانید مدت زمان تقریبی اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان را مشاهده نمایید.
طبق قانون جدید کشور آلمان که از سال 2020 تصویب شده، امکان استخدام پرستاران در آلمان با داشتن مدرک مربتط فراهم شده است. در همین راستا فارغ التحصیلان رشته پرستاری در ایران که دارای سوابق کاری در این زمینه می باشند می توانند شانس خود را برای احذ ویزای کار آلمان ویژه پرستاران امتحان نمایند.
آن دسته از افرادی که تحصیل پرستاری را در دانشگاه های اروپایی نگذرانده باشند می بایست جهت کار پرستاری در این کشور در ابتدا مدرک دانشگاهی خود را معادلسازی نموده و به تایید کشور آلمان برسانند. ویزای A17 آلمان به منظور شرکت در دوره های پزشکی و پیراپزشکی در آلمان با مدت زمان 6 تا 18 ماه این امکان را به فارغ التحصیلان رشته پرستازی می دهد تا پس از شرکت در این دوره و قبولی در آن موفق به گرفتن اجازه کار در آلمان شوند. البته این دوره ها با دوره آوسبیلدونگ تفاوت دارد و ویژه علاقه مندان به گرفتن ویزای جاب آفر آلمان می باشد.
طبق قوانین جدید کشور آلمان که در ماه مارس سال 2020 تصویب شده، افراد تحصیل کرده در رشته پرستاری می توانند در صورت داشتن شرایط لازم به صورت مستقیم و بدون نیاز به شرکت در دوره آوسبیلدونگ ویزای کار آلمان را از طریق تخصص اخذ نمایند. این قانون پس از دوران همه گیری کرونا اجرایی شده است.
معمولاً این کارفرماست که تعیین کننده سطح مدرک زبان مورد نیاز برای اشغال جایگاه کاری پرستاری را در کشور آلمان به جهت اخذ ویزای پرستاری آلمان می باشد. سفارت آلمان در ایران نیز همسو با کارفرما عمل کرده و هیچ نوع سختگیری در زمینه مدرک زبان آلمانی ندارد.
کارفرما برای دادن دعوتنامه شغلی و استخدام یک فرد خارجی مسلماً به اولین چیزی که توجه می کند، داشتن Certificate و تجربه شغلی مفید و مرتبط و هر گونه نشانه ای است که نشان دهد فرد متقاضی اخذ ویزای کار آلمان دارای شرایط لازم برای تصدی این جایگاه شغلی در کشور آلمان به عنوان یک پرستار است.
در پاسخ به این سوال باید گفت که بصورت رسمی هیچ شرط سنی برای استخدام پرستاران در کشور آلمان تعیین نشده است و بیشتر میزان تسلط بر زبان آلمانی و در درجه دوم زبان انگلیسی و بعد تجربه کاری و تخصص و در انتها سن شخص ملاک انتخاب افراد می باشد. اما به صورت کلی و طبق تجربه می توان گفت که سنین 25 تا 40 سال بیشترین شانس را برای استخدام به عنوان پرستار در کشور آلمان را دارا می باشند.
در ابتدا می بایست بدانید که گواهی تمکن مالی چیست؟ گواهی تمکن مالی نشان دهنده میزان دارایی موجود در بانک شما به یورو یا دلار است که توسط واحد ارزی بانک مربوطه ممهور شده و رسمیت می یابد. داشتن این گواهی برای متقاضیان متاهل کار در رشته پرستاری در آلمان ضروری است تا به این وسیله دولت آلمان اطمینان حاصل نماید که فرد متقاضی پس از ورود به کشور آلمان قادر به تامین هزینه های زندگی خود و خانواده اش می باشد و به نوعی سربار کشور آلمان نخواهد بود.
البته این مدرک به صورت رسمی جزو مدارک ضروری ویزای کار پرستاری آلمان نیست ولی طبق تجربه داشتن آن امتیاز مثبت بزرگی برای فرد مسحوب می شود.
یکی از دغدغه های افراد برای مهاجرت به کشور آلمان، امکان بردن همراه به آلمان و اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان می باشد. جهت دریافت ویزای همراه آلمان، همسر متقاضی می بایست مدارک زیر را به سفارت آلمان به همراه درخواست رسمی ارائه نماید:
یکی از شرایط اخذ ویزای جستحوی کار آلمان لزوم پیدا کردن کار در مدت زمان 6 ماهه در کشور آلنان است و در نتیجه اگر فرد نتواند در این مدت موفق به راضی کردن کارفرمایی جهت گرفتن پیشنهاد کاری و به اصطلاح جاب آفر نشود، موظف به ترک خاک آلمان است و در نتیجه امکان تمدید ویزای جستجوی کار آلمان وجود ندارد.
ویزای کار آلمان برای پرستاران از طریق جستجوی کار تنها عیبی که در کنار مزایایش می تواند داشته باشد عدم امکان تمدید آن است.
در کنار آن از مزایای ویزای جستجوی کار آلمان یا به عبارتی ویزای SEEKER JOB آﻟﻤﺎن برای پرستاران ارائه فرصت 6 ماهه جهت اشتغال به کار در کشور آلمان می باشد. به طوری که بسیاری از پرستاران خارجی شاغل در آلمان از طریق این ویزا در این کشور مشغول به کار پرستاری شده و اقامت آلمان را دریافت نموده اند.
حداقل حقوق پرستار در آلمان، اربتاط مستقیمی با شهر محل اقامت، تخصص، بیمارستان یا کلینیک محل اشتغال، رزومه شغلی و همچنین میزان تحصیلات فرد دارد. به طور کلی و طبق تجربه، متوسط حقوق پرستار در آلمان ماهیانه در حدود 2900 یورو می باشد. همچنین افراد شاغل در حوزه پرستاری در آلمان به صورت میانگین ماهیانه بین 1340 تا 4620 یورو درآمد دارند. گفتنی است که درآمد پرستار در آلمان با 10 سال سابقه شغلی به دو برابر مبالغ ذکر شده خواهد رسید.
لازم به ذکر است که میزان حداقل دستمزد در کشور آلمان به صورت رسمی 953 یورو اعلام شده است.
برای یک مهاجر، اطلاع دقیق از میانگین هزینه های زندگی در ماه به منظور برنامه ریزی مالی جهت تامین هزینه های زندگی از اهمیت بالایی برخوردار است. هزینه های زندگی در آلمان همواره جرو پر جستجو ترین موضوعات گوگل با موضوع مهاجرت به آلمان بوده است. میانگین هزینه زندگی در آلمان بستگی مستقیمی به شهر و محله اقامت، تعداد نفرات خانواده و همچنین سبک زندگی افراد دارد. اما به صورت میانگین یک زن و شوهر در شهر های بزرگ آلمان می توانند با 1500 الی 2500 یورو مخارج یک ماه زندگی در آلمان را پوشش دهند. این هزینه برای یک خانواده دو نفره در شهرهای کوچکتر آلمان تا 1000 یورو نیز کاهش می یابد.
افراد شاغل در رشته پرستاری در کشورهای مختلف حقوق های متفاوتی را دریافت می کنند. یک کشور بسته به میزان نیاز به پرستار و کادر درمان در آن کشور و همچنین توانایی مالی خود و نیز جایگاه کلی شغل پرستاری در آن کشور حداقل حقوق پرستار را تعیین می نماید. کشور آلمان با توجه به روند رو به رشد پیری جمعیت و همچنین کمبود کادر درمان به ویژه پرستار در این کشور مجبور به تامین کادر پرستاری از سایر کشورهای جهان نموده است و سعی نموده تا شرایط قابل قبولی را برای زندگی این افراد در کشور آلمان برای آنها فراهم نماید.
با این اوضاف حداقل حقوق یک پرستار در کشور آلمان مبلغی در حدود 1340 یورو و نیز حقوق بهینه برای پرستاران در این کشور در حدود 4620 یورو در ماه گزارش شده است.
حداقل حقوق آوسبیلدونگ پرستاری در آلمان نیز بین 1040 الی 1200 یورو در ماه متغیر است.
سفارت آلمان در ایران با توجه به تعداد بالای متقاضی اقامت در این کشور از طرق مختلفی مانند تحصیل، کار و سرمایه گذاری همواره دارای تعداد بالایی پرونده جاری بوده و در نتیجه وقت های سفارت آلمان در تهران گاهاً بلندمدت صادر شده و متقاضی می بایست مدت زمان قابل توجهی را برای باز شدن سایت سفارت جهت گرفتن وقت مصاحبه آلمان و بعد از آن انتظار برای رسیدن نوبت مصاحبه در نظر داشته باشد. در مورد زبان مصاحبه نیز این سفارت است که تعیین می کند زبان مصاحبه شما به انگلیسی، فارسی و یا آلمانی باشد. طبعاً به احتمال زیاد مصاحبه فردی که جهت شرکت در دوره آوسبیلدونگ یا به منظور تحصیل رایگان در آلمان درخواست داده است به زبان آلمانی خواهد بود، اما برای فرد متقاضی ویزای توریستی آلمان الزامی به دانستن زبان آلمانی و مصاحبه به زبان آلمانی نیست.
فرد متقاضی ویزای کار پرستارای در آلمان می بایست در حین مصاحبه به موارد مندرج در رزومه، کاور لتر یا به عبارت دیگر توصیه نامه شغلی، نیازهای کارفرما برای جایگاه شغلی وی، داشتن سابقه و مهارت های لازم جهت تصدی شغل پرستاری، و همچنین شرح وظایف شغل پرستاری در آلمان تسلط داشته باشد تا افسر سفارت نیز بتواند به وی اعتماد نماید. همچنین نیاز است تا فرد متقاضی ویزای کار پرستاری آلمان به تمامی پرسش های افسر سفارت با دقت و حوصله تمام پاسخ دهد و هیچ جزئیاتی را از قلم نیاندازد.
اما آیا حقوقی که به عنوان حقوق ماهیانه پرستار در آلمان بیان شد، تماماً به پرستار تعلق می گیرد؟ پاسخ این سوال خیر است. چرا که به حقوق پرستار در آلمان مالیات تعلق می گیرد و در نتیجه در زمینه میزان حقوق دریافتی پرستاران در کشور آلمان می بایست به میزان مالیات پرداختی نیز توجه داشته باشید.
میزان مالیات بر درآمد در آلمان بین 14 تا 45 درصد بسته به شغل و درآمد افراد شاغل می باشد. از دیگر عوامل تاثیرگذار بر میزان مالیات بر درآمد آلمان می توان به تاهل، تعداد فرزند، سن فرد، و همچنین نوع و سقف پوشش بیمه اشاره نمود.
لازم به ذکر است که سن کار در آلمان بین 24 تا 65 سال تعیین شده است و افراد خارج از این بازه سنی مالیات کمتری را می پردازند.
برخلاف ایران، پرداخت حق بیمه در آلمان بین کارفرما و نیروی کار یکسان است و هر دو 50% از حق بیمه را پرداخت می نمایند. سن بازنشستگی در آلمان نیز در حال حاضر 65 سال تعیین شده است.
هر فردی که حداقل یک سال در کشور آلمان مشغول به کار به همراه بیمه بوده باشد می تواند برای دریافت حقوق بیکاری در آلمان درخواست دهد. بیمه به فرد بیکار تا 65 درصد آخرین حقوق دریافتی اش را به مدت 18 ماه پرداخت خواهد نمود.
اگر فردی از طریق ویزای کار آلمان به این کشور مهاجرت کرده باشد نوع ویزای وی کاری است و طبیعتاً نمی تواند تا زمان اخذ اقامت دائم آلمان در این کشور مشغول به تحصیل شود، چرا که برای تحصیل در آلمان نیاز به داشتن ویزای تحصیلی آلمان خواهد بود. اما افرادی که از طریق ویزای آوسبیلدونگ پرستاری کشور آلمان وارد این کشور شده اند به نوعی از فرصت تحصیل و کار همزمان برخودار شده اند.
نظم و انضباط در تار و پود آلمانی ها تنیده است. مردمان آلمانی به سخت کوشی، سر بودن و نظم و انضباط شهرت دارند و در نتیجه از دیگران نیز انتظار دقت بالا و سخت کوشی در کار را دارند. مردمان آلمانی روزی 8 ساعت و هفته ای 40 ساعت کار می کنند که از ساعات کاری سایر کشورهای جهان اول دنیا به نسبت بیشتر است. روزهای تعطیل در آلمان نیز همانند سایر نقاط اروپا شنبه و یکشنبه می باشد.
به خاطر داشته باشید که برخلاف بسیاری از کشورهای مترقی جهان مانند آمریکا، انگلستان و فرانسه، پوشش غیر رسمی در محیط کار در کشور آلمان عیب و ناشایست دانسته شده و توصیه نمی شود.
درآکد مردان در آلمان از درآمد زنان در این کشور بیشتر است، اما در رشته پرستاری میزان حقوق پرستار زن در آلمان از میزان حقوق دریافتی پرستار مرد در آلمان بیشتر می باشد.
کشور آلمان کشوری صنعتی و کاری محسوب می شود و از جمعیت حدوداً 85 میلیونی این کشور نیمی از آن شاغل و در حدود 2 میلیون نفر نیز بیکار هستند. میزان اشتغال مردان در آلمان با 53.2% از میزان اشتغال زنان در آلمان با 46.8% بیشتر است. بیشترین نرخ بیکاری با 5.1 الی 6.4 درصد در میان افراد شاغل با سن 15 الی 64 سال می باشد.
وضعیت زندگی در آلمان با توجه به میزان درآمد سالانه، میزان توزیع رفاه و ثروت و همچنین میزان توسعه یافتگی محیط متفاوت است. لازم به ذکر است که در کشور آلمان عدالت و برابری به میزان زیادی قابل مشاهده است. کشور آلمان دارای امکانات آموزشی، رفاهی، درمانی و سیاحتی بالا در کنار میزان درآمد بالا در کنار قدرت خرید بالاست و همین موارد است که این کشور را به مقصدی جذاب برای مهاجران ایرانی تبدیل کرده است.
تحصیل فرزندان در آلمان یکی از دغدغه های مهاجران به این کشور است. در این زمینه باید اشاره نمود که تحصیل در مدارس آلمان رایگان است. در نتیجه فرزندان زیر 18 سال افرادی که به همراه خانواده از طریق ویزای کار پرستاری آلمان موفق به مهاجرت به این کشور شده اند می توانند به صورت رایگان در مدارس آلمان مشغول به تحصیل شوند. البته این تحصیل رایگان تنها در مدارس دولتی آلمان امکان پذیر است و تحصیل در مدارس خصوصی و بین المللی آلمان مستلزم پرداخت هزینه می باشد. افراد ساکن در یکی از شهرهای برلین، هامبورگ، فرانکفورت و مونیخ می توانند در صورت تمایل فرزندانشان را جهت تحصیل به مدارس سفارت ایران بفرستند.
شمایی که در زمینه ویزای کار پرستاری تحقیق بسیار کرده اید حتماً می دانید که آلمان تنها کشور اروپایی نیست که با کمبود پرستار مواجه است و علاقه به پذیرش نیروی کار پرستاری از سایر کشورهای جهان دارد. اما کشور آلمان در این میان با توجه به جذابیت های بالایش مانند رفاه و خدمات اجتماعی مطلوب، حقوق و درآمد بالا، جمعیت پیر و رشد منفی جمعیت، و همچنین صنعتی بودنش همواره انتخاب نخست متقاضیان مهاجرت کاری در رشته پرستاری به اروپا بوده است.
شاید مدت زمان زیاد انتظار برای وقت سفارت آلمان در ایران و همچنین زمان قابل توجه پروسه بررسی پرونده ویزای کار پرستاری آلمان در تهران برای خیلی از افراد طاقت فرسا باشد. این افراد می توانند با مراجعه به کشور ترکیه و اقامت حداقل 6 ماهه در این کشور (اقامت طی 6 ماه گذشته در ترکیه) از طریق سفارت آلمان در ترکیه کارهای مهاجرتشان را پیش ببرند تا از این طریق بتوانند در وقت خود صرفه جویی نمایند. لازم به ذکر است که داشتن کارت اقامت ترکیه برای اقدام از طریق سفارت آلمان در ترکیه جهت اخذ ویزای کاری آلمان الزامیست.
مهاجرت و کار پرستاران در کشور آلمان به همراه مزایا و محدودیتهای ویزای کار آلمان برای پرستاران و همچنین شرایط بیمه بیکاری، مالیات بر درآمد و بازنشستگی در آلمان بررسی شد. مشخص شد که پرستاران از سه طریق می توانند به کشور آلمان مهاجرت کاری داشته باشند. ویزای جستجوی کار آلمان با اعتبار 6 ماهه، ویزای کاری آلمان و همچنین ویزای آوسبیلدونگ پرستاری آلمان سه روش جهت مهاجرت کاری پرستاران به آلمان محسوب می شوند. همچنین اشاره شده که امکان مهاجرت خانوادگی به آلمان برای پرستاران وجود دارد. امیدواریم از مطالعه این مقاله کمال بهره را برده باشید.
با توجه به قوانین جدیدی که توسط کشور آلمان به تصویب رسیده است، استخدام پرستار متخصص در آلمان امکان پذیر شده است.
افرادی که در دانشگاه های کشورهای خارج از اتحادیه اروپا در رشته پرستاری فارغ التحصیل شده اند، می بایست برای کار در آلمان به عنوان پرستار در ابتدا دوره های 6 تا 18 ماهه پزشکی و پیراپزشکی در آلمان را بگذرانند.
حداقل مدرک زبان مورد نیاز برای شرکت در دوره آوسبیلدونگ پرستاری در آلمان، مدرک زبان آلمانی در سطح B2 می باشد. اما در خصوص ویزای کار پرستاری آلمان، سطح زبان فرد بستگی به نظر و خواست کارفرما دارد.
بله. داشتن مدارک تخصصی و CERTIFICATE امتیاز مثبتی برای شخص پرستار در راستای اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان محسوب می شود.
برای اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان به صورت رسمی محدوده سنی خاصی مشخص نشده است، اما به صورت تجربی و طبق آمار می توان گفت که پرستاران در سنین 25 تا 40 سال از بیشترین شانس استخدام به عنوان پرستار در آلمان برخوردارند.
گواهی تمکن مالی جزو مدارک ضروری ویزای کار پرستاری آلمان محسوب نمی شود، اما طبق تجربه، داشتن آن امتیاز خوبی برای فرد محسوب می شود.
با توجه به الزام پیدا کردن کار در مدت زمان 6 ماه برای دارنده این ویزا، امکان تمدید ویزای جاب سیکر آلمان وجود ندارد.
تنها محدودیت در زمینه مهاجرت پرستاران به آلمان را می توان عدم امکان تمدید ویزای جستجوی کار آلمان دانست.
گروه مهاجرتي دياكو با بيش از ١٠ سال سابقه درخشان در زمينه انواع مهاجرت هاي قانوني به كشور آلمان و با بيش از ١٠٠٠ پرونده موفق اعم از ويزاي تحصيلي، ويزاي آوسبيلدونگ، ويزاي ثبت شركت، ويزاي كاری(جاب سيكر و جاب آفر)، پیوست به خانواده، خرید ملک و سرمایه گذاری فعال میباشد.
این شرکت دارای ۲ شعبه فعال در ۲ شهر تهران و کرج می باشد .
گروه مهاجرتی دیاکو مفتخر به همکاری بصورت مستقیم با بیش از ۹ شرکت مهاجرتی و ۲۳ آژانس مسافرتی در سراسر ایران می باشد.
گروه مهاجرتی دیاکو با کادری مجرب متشکل از پزشکان، پرستاران، مهندسین ساکن آلمان اماده ارائه خدمات تخصصی و ویژه به ایرانیان و فارسی زبانان سراسر دنیا می باشد.
دفتر کرج: کرج آرادگان، چهارراه طالقانی، برج یادمان
دفتر تهران: تهران جردن، مهراد، بن بس زاور